2013. április 12., péntek

56. VKF! Anyák napi menü

Mivel többen jeleztétek, hogy 5.-ére készültök, ezért természetesen a határidőt
 néhány nappal meghosszabbítom. 
Május 9.-éig küldhetitek a linket az Anyák napi finomságokról.

Vigyázz, kész, főzz! Vagyis VKF! Engem ért a megtiszteltetés, hogy  Erikától megkaptam a stafétát és az 56. forduló háziasszonya lehetek. Nagyon szépen köszönöm!

Itt is vagyok az új téma kiírással. Immár az 56. forduló következik ebből a nagyszerű játékból. Az eddigi fordulók témáit és az összefoglalókat megtaláljátok Alíznál, aki percízen összegyűjtötte és nálam is a VKF! fülön a címsorban. Érdemes szemezgetni belőle, hiszen nagyszerű recepteket gyűjtöttek egy csokorba a bloggerek.

A témán nem tagadom sokat gondolkodtam, azért, mert igen hamar már 5 téma is volt, ami kedvemre való lett volna. Aztán szépen szűkítettem a kört, de az utolsó két téma között igen nehezen döntöttem. Mivel úgy voltam vele, hogy úgyis sok tavaszi finomságot fogtok készíteni, hiszen tele a piac friss ropogós zöldséggel és a gyümölcs választék is bővül, ezért ennek a fordulónak a témája egy közelgő ünnep, méghozzá az Anyák napja. Bár különböző országokban máskor ünneplik, a legtöbb országban ez az ünnep májusra esik, azon belül május második vasárnapja, vagy mint Magyarországon, május első vasárnapja, idén május 5.-e.

Anyák napi menü

Minden olyan receptet várok Tőletek, ami kapcsolódik az Anyák napjához, lehet ez egy előétel, egy főétel egy desszert, egy torta. Bármi amit szívesen készítenétek ezen a szép napon az édesanyáknak, a nagymamáknak és a dédiknek. De jöhet olyan recept is, amit először készítettél ezen a szép napon édesanyádnak, vagy a nagyinak. Vagy olyan amit Te kaptál, mint édesanya.
A bejegyzésbe egy kedves történetet is írhattok, ami  kötődik a recepthez, vagy egy szép Anyák napjához.


A recepteket 2013. május 5.-éig, vasárnapig  tegyétek közzé a blogotokon.  A bejegyzés linkjét az orchideaakonyhaban @ citromail . hu e-mail címre küldjétek el nekem Természetesen az is jöhet játszani, akinek nincs blogja, és lelkes, annak a fotóval együtt küldött receptjét én fogom közzé tenni az összefoglalóban. 

Remélem, hogy Nektek is tetszik a kiírás és sok finomság fog készülni a konyhátokban. Nagy szeretettel várlak Benneteket! Ha esetleg van kérdésetek, akkor a fenti e-mail címen vagy itt kommentben írjatok nyugodtan.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik Kriszta! :) Én biztos, hogy Veled tartok! Köszönjük előre is! Szép hétvégét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várlak szeretettel! Neked is szép hétvégét!

      Törlés
  2. de sajnalom,hogy most meg nincs időm gaszromankodni a pici mellett,pedig ez lesz az első anyak napjam anyakent,ugyhogy nagyonis kozel all hozzam a kiiras <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Judyt, neked most a pici a legfontosabb. Emlékszek, az első anyák napja anyaként nekem is teljesen más és új érzés volt.

      Törlés
  3. Annyira figyeltem a kiírást és végül most fedeztem fel . Szép és jó témát választottál majd jövök!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a téma! Várlak szeretettel!

      Törlés