Orchidea a konyhában
Oldalak
Főoldal
Rólam
Tavasz
Nyár
Ősz
Tél
Karácsony
Ünnepi
Gyors vacsora
Eper
Fagylalt
VKF!
Ezt főztem
Ősz
Az ősz hozza a legtöbb színt a természetben és a piacon. Sok-sok nagyszerű zöldség és gyümölcs, melyek felhasználásával készült recepteket gyűjtöttem ide.
Reggeli:
Sült paprikás padlizsánkrém
Vaníliás sütőtöklekvár vilmoskörtével
Előétel:
Szezámmagos lazackockák balzsamos
zellerrel és vaníliás karfiolpürével
Leves:
Kakukkfüves vargánya krémleves
Sült karfiol krémleves Szent Jakab kagylóval
Főétel:
Libamáj fűszeres birskörtével
Saláta
Zellersaláta szőlővel és dióval
Desszert:
Madártej
Csokoládé puding
Vaníliafagyi tökmagolajjal
Sütemény:
Kuglóf
Befőzés:
Zöldparadicsom lekvár
Körtés csipkebogyó lekvár
Főoldal
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)