2011. szeptember 9., péntek

Sorsoltam!

Ma reggel megtartottam a meghirdetett ajándéksorsolást. Tegnap este még azon voltam, hogy a random.org gépi sorsolását veszem igénybe. Ma reggel mégis úgy döntöttem, hogy az első sorsolást a blogomon a kisfiam segítségével bonyolítom le. Milyen jól tettem. Nagyon élvezte, öröm volt nézni. Még iskolába indulás előtt én megírtam a cetliket, hajtogattam, tálba dobtam. Ő pedig keverte a cetliket a tálban, majd kihúzott egyet, közben én fotóztam, hogy minden lényeges mozzanatot megörökítsek.


Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt. Nagyon jó volt olvasni a hozzászólásokat, mindegyik nagyon érdekes volt számomra.



A korábbi bejegyzésben az én véleményemet nem olvastátok. Azt erre a posztra tartogattam. Hozzám a francia és a görög konyha áll legközelebb. Igazából mindent szeretek, mindent szívesen kóstolok és kipróbálok, de úgy gondolom, mégis ez a kettő, amelyik a legközelebb áll hozzám. A francia a kifinomultsága és sokrétűsége miatt, a görög pedig nyaralások emlékét idézi.



A sorsolás eredménye pedig, akinek a nevét a kisfiam kihúzta a tálból:  kekezust.


Gratulálok a nyereményedhez! Kérlek írj egy e-mailt a vaniliaakonyhaban@citromail.hu e-mail címre, küld el a neved, címed, telefonszámod.
Nyereményedet a kiadótól fogod megkapni, a sorozat kötetei azok megjelenésekor kerülnek postázásra.

2 megjegyzés: