2013. március 31., vasárnap

Második év

Immáron 2 éve vagyok itt veletek. Nem sütöttem tortát, statisztikát sem készítettem. Csak köszönöm, hogy itt vagytok, olvastok és főztök innen. Ma a blog ünnepel.
Jó visszatekinteni mennyi minden történt az elmúlt egy évben a blog életében. Sok új recept került fel, imádjuk a halakat, elkezdtem finom lekvárokat készíteni, a rizottó továbbra is nagy favorit, egy meleg leves mindig jöhet, kacsingatok a húsmentes ételek felé, finom fagyi mindig készül, a következő évben a tortáé lesz a főszerep. A legfontosabb pedig, hogy fantasztikus embereket ismertem meg a blogon keresztül.




Boldog születésnapot a blognak!

5 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot a blognak, és köszönjük a sok-sok szuper receptet! No és nem utolsó sorban a gyönyörű fotókat! További sok örömet a blog írásában! :)

    VálaszTörlés
  2. Sajnos utóbbi időben nincs időm rendszeresen olvasni,de egy gyors boldog blogszülinapot nem tudok kihagyni!! Remélem még legalább ennyi recept jut el hozzánk általad ;)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen kedves szavaitokat!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Kriszta, nagyon boldog blogszületésnapot kívánok!:) Egyben átadom Neked a stafétát a VKF-re, elkészültem az összefoglalóval, úgyhogy most jöhetsz majd Te:)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Erika, nagyon szépen köszönöm a stafétát! Hamarosan jövök az új témával az 56. VKF!-re.

    VálaszTörlés