Orchidea a konyhában

Oldalak

▼

Tavasz

Medvehagyma, zöldborsó, rebarbara, illatos eper, ropogós cseresznye, spárga, zsenge cékla. Ez mind tavasz, tavasz, tavasz. Ébred a természet és kényeztet jobbnál jobb finomságokkal.





Reggeli: 
Medvehagymás sárga túró
Medvehagymás szenvicskrém 
Medvehagyma pesto 
Egg Benedict 
Joghurt brulée

Leves:
Csicsókás medvehagyma krémleves
Spárga krémleves cukorborsóval 
Zöldborsó krémleves garnélával

Főétel:
Medvehagyma pesto-s csirke rizottóval
Zöldborsó rizottó süllő filével
Rizottó zöld spárgával és buggyantott tojással

Saláta:
Sült cékla saláta friss kecskesajttal 
Eper-spárga saláta friss kecskesajttal

Desszert:
Rebarbarás clafoutis
Bazsalikomos panna cotta eperrel
Vaníliakrém málnával és friss eperrel
Tojáslikőrös créme brulée 
Palacsinta bodzavirággal és eperrel

Ital:
Házi bodzaszörp

Fagyi, sorbet:
Bodzafagyi
Rebarbarás eperfagyi
Bodzavirágos eperfagyi

Befőzés: 
Bodzás eperlekvár  
 Fekete cseresznye lekvár






Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Rólam, röviden

Saját fotó
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.