tag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post5789943529563979082..comments2023-09-25T15:15:23.421+02:00Comments on Orchidea a konyhában: Három féle sárgabarck lekvárKrisztahttp://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-20964646543758407162013-07-12T08:04:29.794+02:002013-07-12T08:04:29.794+02:00A portóis áfonyát ne hagyd ki. A bodzás eperrel ve...A portóis áfonyát ne hagyd ki. A bodzás eperrel vetekszik az első helyért nálam/nálunk. Gyakorlatilag ez a két ízesített, amit gyerek is, férj is nagyon szívesen. <br />FB-on olvastam, hogy a csokis meggy lett a best. Egyszer kóstoltam egy szeder-meggy-csoki-cseresznyepálinka lekvárt. Az húúúúú kategória. Oda voltam érte.Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-36524371491530130292013-07-11T16:37:25.448+02:002013-07-11T16:37:25.448+02:00Nah,pont azt nem csinaltam meg ;-) majd jovore. Mo...Nah,pont azt nem csinaltam meg ;-) majd jovore. Most van ket kozepes meggyes, meg ugyanannyi vanilias es meg en is tervezek jovoheten egy nagyobb adag simat,mert ahogy irod, ferjem is inkabb azt preferalja ;-) megcsinaltam a bodzas epret, a cseresznyet es meg a portois afonyaval is kacerkodom,de ez is olyan amit en ennek... Nekem meg ott lesz meg rozmaringos szeder es zolddio kulonlegessegnek ;-)Judythttps://www.blogger.com/profile/06116387719126887375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-2899211913761325842013-07-09T13:58:29.458+02:002013-07-09T13:58:29.458+02:00Nálam az idén sárgabarackból csak sima lesz. No ne...Nálam az idén sárgabarackból csak sima lesz. No nem azért, mert ne lenne mind nagyon finom, de a család sárgabarackból csak a simát ette, az pedig nem jó biznisz, ha az összes ízesítettet én eszem meg. <br />Nekem a fentiek közül a ribizlis volt a kedvenc. <br />Egyet nem érdemes lespórolni, a sárgabarackok héjának a lehúzását, sokkal-sokkal finomabb úgy a dzsem és a lekvár, szerintem. Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-49547912076854845692013-07-06T09:26:49.817+02:002013-07-06T09:26:49.817+02:00Jáááj, nem is tudom melyiket válasszam... Megint e...Jáááj, nem is tudom melyiket válasszam... Megint elkapott a befőzési láz és hiába csináltam egy szűk listát arról, hogy miket fogok dzsemesíteni a piacon mindig elkap a hév, aztán meg ha ennyi izgi receptet látok... :)Judythttps://www.blogger.com/profile/06116387719126887375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-84591441885428928632012-07-28T21:24:45.530+02:002012-07-28T21:24:45.530+02:00Köszi Brigi a visszajelzést. Örülök, hogy ízlettek...Köszi Brigi a visszajelzést. Örülök, hogy ízlettek. Én még mindig nem tudom eldönteni melyik a kedvenc a három közül, mindig az amit épp kóstolok. <br />Ez a narancsos izgalmasan hangzik. Annyi minden jól áll a sárgabaracknak. Lehet kipróbálom.Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-91716842272044941522012-07-18T20:01:38.958+02:002012-07-18T20:01:38.958+02:00Kriszta, ismét szuperek a receptek! Ma elkészített...Kriszta, ismét szuperek a receptek! Ma elkészítettem a vaníliásat és a meggyeset is, harmadiknak naranccsal párosítottam a barackot, annak tavaly hatalmas sikere volt. Nekem a végére a vaníliás lett a favoritom, bár a meggyes is isteni lett. Holnap jöhet az áfonya! Köszönöm a recepteket mégegyszer! :)Schneider Briginoreply@blogger.com