tag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post4651423426798301612..comments2023-09-25T15:15:23.421+02:00Comments on Orchidea a konyhában: Csillagánizs nyári tábor 1.napKrisztahttp://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-75829725817711440312011-08-12T16:40:10.716+02:002011-08-12T16:40:10.716+02:00Köszi! Szerintem ki fogom próbálni.Köszi! Szerintem ki fogom próbálni.Bellohttps://www.blogger.com/profile/11745344126393919557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-34531368022865889162011-08-12T12:32:46.443+02:002011-08-12T12:32:46.443+02:001 dl vizet felforralunk, bele 500 g cukor. Ebbe a ...1 dl vizet felforralunk, bele 500 g cukor. Ebbe a sűrű cukorszirupba tesszük a csokor levendulát 10 percre. Miután a virágokat kivettük, a cukorsziruphoz adunk 500 g vizet. 1-2 citrom levével beállítjuk a savanyúságát.Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-59040861098877358622011-08-12T12:29:53.409+02:002011-08-12T12:29:53.409+02:00Friss levendulából készítettük. Szárítottból nem h...Friss levendulából készítettük. Szárítottból nem hiszem, hogy működhet. Itt is az volt a lényeg, hogy max. 10 percig lehet a cukorszirupban a levendula, különben szappanízű lesz. Rozéfröccs-be került, nekem nem ízlett, de rajtam és Lalin kívül mindenkinek, sőt a poharunkra több jelentkező is akadt. Szóval ízlések és pofonok.Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6126572834250316675.post-92191405519050004222011-08-12T12:14:59.249+02:002011-08-12T12:14:59.249+02:00A levendulaszörp milyen volt? Látom friss levendul...A levendulaszörp milyen volt? Látom friss levendulából csináltátok. Szerinted lehet szárítottból is? Esetleg megosztod a receptet?Bellohttps://www.blogger.com/profile/11745344126393919557noreply@blogger.com